Vilken jäkla drömm :D

 God förmiddag.

Idag är jag glad och denna dagens känns oerhört bra.
Jag drömmer väldigt sällan, jag kan inte minnas sista gången jag drömmde innan den drömmen jag hade inatt nu.
Och jag har kommit fram till att man kan visst påverka drömmarna så att man drömmer det man "vill" drömma om.
Jag tänker inte bli för avslöjandes nu men när jag jobbade igår och lyssnade på radio så fick jag en ide som jag ville göra efter den 23:e November, för då har jag fått lön och tänkte att nej jag kan inte gåomkring och inte låta detta hända, för händer det så händer det annars så vet jag ju.
Så jag vaknade perfekt, nästan imorses för att ha fått med det jag velat, jag har alldrig ens haft tanken på "den/det" jag drömde om ;)  men så bara dyker  den/det upp i drömmen. haha jag vet att ni som läser detta kanske inte fattar nött men det är lögnt. För det är inte meningen att ni ska göra. Jag skriver ju inte en blogg för att ni ska fatta eller lite grann kanske men mest skriver jag för att jag ska komma ihåg saker jag har gjort och så.

Idag är det onsdag och det är lilllördag, wiho! På fredag är det 21 dagar / 3 veckor kvar tills jag får min lön! det skall bli så himmla gött. Jo igår när jag hade jobbat klart så upptäckte jag att t-shirt med halsduk och sommarjacka var lite för kallt för den här jävla pisshösten, så jag sprang ju bort till bilen och blev jättedeprimerad. Fick ta fram is skraporna och skrapa alla jävla rutor på hela bilen. SNÄLLA om jag ska skrapa is så vill jag att det skall vara snö utomus och vitt!

Idag skall jag ringa facket och bli medlem dr så att om jag slutar på jobbet så får jag a-kassa och det är niiice, sen ska tanka min saab <3 och efter det ska jag till G2-Grillen och slita sönder mig. Johannes är ju ledig idag så eftersom att jag har lärt mig så mkt på 2 veckor så hoppar jag in där.!

                                                                                                             innebandy :O

Kung i baren om 24 dagar ^^

Takida - Close, Therapy

Hallo gubbar, börjar med att gratta IFK Göteborg till SM-guldet i fotboll (:
håller dock på Elfsborg men eftersom att dom inte hade chansen på det iår så hoppades jag på Kalmar in i det sista .
Det bra är att Djurgården förlorade mot BP och kom 3.a , Kalmar vann över AIK :D så dom kom 2.a samtidigt som AIK inte tog några poäng då Elfsborg avslutade förvånadsvärt med en vinst mot Malmö FF, i och med den vinsten så tog Elfsborg 4:e plattsen och får kvala till uefa cuppen nästa år! YEYE

Igår så mönstrade syrran och Niclas heftigt säger jag då (: lider med Niclas som inte får göra lumpen, hoppas på att du ska överklaga i alla fall så att du får en chans till man kan ju lotta på IQ testet också så på det igen, Syrran därimot som var helt säker på att slå mina resultat i mönstringen klarade inte det. Jag tog henne i varenda gren till och med IQ testet :D det trodde jag faktiskt inte. Men hon hamnade på Livgardet som beriden högvakt.
Man blir ju lite sugen på att dra en utlandsmission för alla bra minnen man har från lumpen är ju helt underbara, bara det att jag orkar inte vårda all skit o så.
Men jobbet går bra nu och det är kul att jobba, dagarna går fort och veckorna svischar förbi. Tog tag i mitt liv i fredags och hade samtal med syon på kommunala vuxenskolan i Mariestad angående Matte B, Engelska B och Historia A som jag måste ha om jag någon gång skall bli Polis, Brandman, Ambulansförare eller Idrottslärare. Så nästa vecka ska jag börja plugga igen.

Gällande helgen så är jag öppen för förslag, kan tänka mig att festa kan tänka mig att ta det lugnt och kolla på film, kommentera om du har något förslag som jag kan göra med just DIG!?

Kan inte bara vintern komma nu med all vit snö och knarr när man är ute och går, är så trött på hösten allt blask och alla löv som hamnar på bilen som man får ta bort. Vinter = kul med bilen, kul med snowboarden som jag brinner för .  Tills vidare lever jag på att lira med min gurra och över på plockeliplocksvårigheter.

plockeliplock

Just det! Jag ska ju svänga förbi skövde på fredag och hälsa på massor med gammla klasskamrater som jag inte träffat sen jag slutade 3.an hoppas jag (:
Ha det gott


Lite sömn i helgen

Hey Babe
Ush i helgen har jag inte sovit allt för mycket vill jag påstå, tog dock igen det idag efter att jag hade gått upp kl 08:50 för att bege mig mot hagge, han ville ha skjutts till Töreboda för han skall kolla på Muse i storstaden.
I Fredags så var det en bra dag på jobbet för att den gick så himmla snabbt. Nog för att alla dagar gör det men fredagen gick extra fort av någon anldening. Efter jobbet begav jag mig mot Mariestad där jag viste att Daniel och Niclas skulle vänta, så jag ringde dom när jag kom in men det var lite mer folk med så jag mötte upp dom hemma hos mig så bar det av att åka massa saab med ola i framsätet (:
Vi hade planerat att åka lite i stan och bara vara fjantiga som alla bilraggare ^^ men när jag ringde koppen så sa han att det var samling på kotorget kl 23:00 (det är där man samlas innan man drar till streetracet) så vi drog till banan runt 00:00 och kollade på alla bilar som ville vara mogna och racea. Nästan när det var slut så började alla springa mot sina bilar och åkte bort till norlanders svängen, tänkte väl att det var polis som kom i vanlig ordning men dom kan ju inte ta fast alla bara dom som åker. Så det jag blev lite konfunderad. Väl framme vid svängen så är det massa ute på gräset och håller på att välta rätt en volvo som ligger på taket!! sånna kan ju verkligen inte köra bil.
Kom i säng kl 03:00 eller nått i den stilen för att gå upp kl 10:00 dagen efter för att bege mig, mattias, eric, och nordh till skövdes skatepark. Det var fett kul där:)Indygrab
Indygrab

Kom hem till mariestad efter detta och duschade, meningen var väl att jag skulle ut på krogen i skövde men jag fick inte med mig någon och jag hade ingen bensin i bilen samt att jag inte har ett fritidskort, så jag tog med mig min gode vänn Matias Peltola och åkte till anton för att spela wii och kolla på scarface. Den var riktigt bra den filmen förutom att allt laggade ihop på slutet. Jävla skit dvr-data skivor ^^.
Jag och anton tog oss en sväng på kvällen till MBK-klubbstugan där vi visste att det var fest, det var fan inte världens röj där. Vissa tjejer och vissa killar och vissa var verkligen för fulla.
Idag gick jag upp kl 08:50 som sagt för att skjuttsa Hagge till t-boda. Sen bar det hemmot och laga god frulle sen la jag mig och vaknade lagom till att skriva detta inlägget.

Jag vill verkligen få min lön nu :( har sett massa bra saker som jag ska köpa på olia url sidor. Pluss att jag vill åka till Borås. Emma ska du ha fest till helgen ;) ?

Freitag

JA
Då var det äntligen fredag! wunderbar! Då har jag alltså 7h kvar på jobbet innan jag kan njuta av helgen och dess frukter ^^ . Nu vet jag lite mer om helgen, idag ska jag nog ut och åka bil med Daniel och Niclas samt Carlén tror jag att det var va. Sen imorgon blir det nog fest med jobbarpolaren i skövde (: its niice men ja om han kunde som sagt var, synd att han jobbar natt bara hade ju varit ulitmat att jobba samma tider som han. Idag måste jag snacka med Johan också om jag kommer att få förlängt men det är jag helt säker på att jag kommer få vill bara klargöra det.
Idag hade inte mitt statoilkort kommit heller , blä jag vill ha det eftersom jag köper en hel del och tankar på statoil så får jag massor med poäng och pengar vem vet ? Nu sitter jag bara och tänker på att det är segt

Jag vill inte jobba! >.<
 GRRR
Men det är inte så att jag hatar jobbet men jag tycker bara att det är skönt med lite socialt umgänge och träffa andra än att lägga ner hela sin själ i jobbet :/
Idag får vi se om jag tar mig till skövde också, chansen finns ju men jag har inte pratat med emma ännu får se om hon trillar in på msn messenger senare eller vad som händer.
Jo jag fick ett brev idag av min lumparpolare som bjöd mig på kalas i Rolfstorp ? säger mig inget. men han och 2 till har hyrt folkets hus där och dit kommer ett band och allt det där, så jag ska ringa och säga att jag kommer för bara 150 :- niiice säger jag då. Nu ska jag ner och fixa mig en fett lyxig frukost bestående av
2 gräddade brödskivor + salamikorv
1 stort glas oboy
2 ägg med kaviar / salt
1 glas apelsinjucie!



Inte så fartfylld vecka.

Ja det finns ju inte allt för mycket att säga om veckan mer än att jag har skitkul på jobbet just nu, jag har bytt ställe så jag jobbar ute i packen nu och det funkar ju himmla bra. Roligt när min teamledare går till min chef och säger att jag gör ett bra jobb, då ökar mina chanser till att få fast hoppas jag :)
Har ni börjat lyssna på radio ? Det tycker jag att ni ska göra mix megapol tack för dom har verkligen bättrat sig ifrån att bara spela samma låtar om och om så man får ont i huvudet så har dom börjat med olika teman som dom ska prata om samt tävlingar, det kan vara allt ifrån klippet till att bara vara samtal nummer 10, eller som igår när dom undrar om man har köppt något som man aldrig har använt och hur länge det har varit så. Börjja lyssna på RADIO gott folk. Igår fick jag ingen bra parkering på jobbet jag fick ställa mig längst ner och när jag kom till bilen blev jag fan deprimerad för den var helt täckt med förbannade höstlöv. Det är väl bara att se sanning och konstatera att det är höst nu fast jag inte vill göra det för jag tycker att antingen ska det vara sommar och 28 grader varmt i skuggan eller -5 grader och snö som ska knarra när jag går ut och ska åka snowboard.

Blä för hösten! >.<

Höst


I helgen var det ju fest som gällde i skövde, efter många om och men så hittade jag niclas och daniel dit :) sen efter ett par timmar vid maxirondellen i ett hus så bar det av mot stan och jag åkte in för 10 spänn ^^ haha jag kan vist se ung ut fortfarande?  Krogen sen i alla fall vill ni se partybilder så är det bara att dra in på http://www.krickelin.com

Ja jag vet att bloggandet kommer lite konstigt nu men det är för att jag har inte riktigt varit på hugget med att blogga, kan ju vara det dåliga höstvädret ? Men idag och imorgon sen är det en skön helg igen med sena kvällar öl och vakna när jag vill. Ska ut med daniel och köra lite någon dag också, samt att jag skall till niclas och lira gh2 som han fick när han fyllde år .
Jag saknar emma väldigt mycket så det kanske blir helt ändrade planer och jag drar till borås istället .

/Martin Erik Öller

1 min från döden ?

Gunnar Dafgård AB, G2 linjen kl 18:42
Kom precis in i hallen från den blå zonen och gick bort till mappskåpet och la upp min påse med matlåda där, i samma stund som jag gör det så hör jag ett skallrande ljud som ett lock eller något, jag kollar upp på dom oljecylindrarna som står och den ena ryker det grymt mycket ur och fräser, jag springer bort till kontrollpanelen fort som fan och kollar vad som är fel och det visar sig att den har börjat pumpa upp vatten till  oljan som i sin tur om oljan är för mycket och varm kan explodera. En kraftig rök bildas i hela salen och eftersom att jag bara har jobbat där i 2 veckor springer jag till piotor som står och spolar vatten lite längre bort i salen och frågar om han vet vad som är fel. Han springer till kontrollpanelen och försöker stänga av men misslyckas och svär 10 ggr på 3 sek. Jag säger att vi ska trycka på nödstopp men han bara mumlar så vi springer ut till chefen och stressade so fan och säger att vatten pumpans in i oljetanken och Johan svarar som pappa balo." Spana in farsan här" och går in och fixar till det. Som tur var att det var lock på annars hade oljan kunnat explodera och det hade inte varit kul. Hade  jag kommit 1 min senare så hade jag fått 240 gradig olja skvätt över hela mig det var inte så kul fast lite kul var det allt med Piotor som svor hela tiden och inte fattade nått men verkade som han visste allt ^^

Händelserik dag idag, gick upp kl 09:45 och kollade posten, som vanligt inget till mig. Sen skulle jag ringa världens bästa och finaste Emma men mamma har av någon konstig anledning spärrat våran telefon så vi kan inte ringa mobilsamtal ifrån den :'( jag saknar hennes röst väldigt mycket nu. Hon ska flytta till sin egen lägen het imorgon så eller nej fan det är idag! Massor med tankar till dig Emma.
Spelade lite gurra efter frullen och det gick bra har lärt mig ännu en låt idag som får komma till nytta någon dag :) Sen bar det av till jöbbet och ja ni vet ju vad som har hänt där som är värt att nämnas annars kan ni ta och kolla den kursiva texten ovan! Åkte hem och tog en sväng med syrran till donken och käkade lite för att vi var hungriga. Sen till gammla plattsen som vi fick köra med pappa när vi var små men denna dagen var det syrrans tur att ta sig en sväng med min Saab, hon är ganska duktig tror jag men det märks att hon inte har övningskört allt för ofta. Åkte hemmot sen där Amanda ställde upp med att färga mitt hår, det blev sådär mycket mörkare än vad jag hade anat men men jag vänjer mig nog annars är det ju bara att duscha massor moahahaha.

Nu ska jag lägga mig för att se om min digitalkamera har kommit imorgon samt städa rummet lite och kanske snoka i om jag skall till borås i helgen. <3

PUSSAR I MASSOR FRÅN MÖRTIN

Ingenting först kom ingenting...

Jag vet inte hur många gånger jag har lyssnat på Kent - Ingenting nu men den bli bara bättre och bättre! Hoppas inte att den blir sönderlyssnad i alla fall.
Igår så jobbade jag min 1.a dag med hörselkåpor med radio i en hel dag, hade inte fått ut sådanna på en hel vecka och det judet vid stansen när den slår dom formade köttbullarna är inte att leka med man blir cp :D men jag lyssnade i alla fall på mix megapol som verkligen har blivit bättre med olika teman dom har och så, en sak dom har är ju gissa ljudet och det är uppe i 800 :- just nu så idag ska jag ringa in och gissa. Först när dom spelade så tänkte jag fan vad jag känner igen det där och alla gissar på massor med konstiga saker, någon gullig liten flicka på 6 år ringde in och trodde att det var en stenkula som studdsar mot klinkers men det var det inte och när sista hade svarat och dom spelade upp ljudet igår slog det mig vilket ljud det var och det är ju när mans pelar airhockey då pucken studdsar på kanterna! DAMN IM GOD.

Jag behöver en ny mobil :/ min är spärrad! så där fick jag för gammal ost moahaha :D jag överlever ska fixa mig något hårt när jag får min lön enkel, snygg och stilren nokia är jag ute efter. Det var inte kul igår vill jag lova jag hade hjärat i halsgropen när jag åkte hem för när jag skulle åka hem från Daffes så kollade jag på bensinmätaren och jag tyckte att den var i bott så jag åkte 1 km till statoil i källby för att tanka men jag hade ju inte med mig mitt kontokort och det enda som dom tog imot obemannat var kontokort :/ helvete tänkte jag nu kommer jag att få soppatorsk så jag funderade på att åka in till Lidköping och tanka men jag bestämmde mig för att dra norrut på¨E20 och hoppas på att det kommer en mack och fan vad jag ekokörde hela vägen var helt säker på att bensinen skulle ta slut men tillslut så lyckades jag rulla in på rasta strax efter götene 1.3 mil från Källby helt otroligt vad bra min Saab är.
När jag hade tankat så åkte jag ut på E20 igen och kollar i min högra sidobackspegel och ser att tanklocket är uppe!!! fan skit också så jag drar på varningsblinkers på bilen och stannar i väggrenen på E20 springer ut och hoppas att jag inte hade hlömt bensinslocksskruven eller vad det heter vilket jag inet hade gjort så jag åkte iväg igen i samma veva som en snäll farbror stannde framför mig och frågade om jag ville ha hjälp med något men jag sa att det var lugnt.

Idag ska jag ner till oxen och köpa Hair färg och sen får vi se när jag har tid att färga håret lite mer mörkbrunt :)
efter det är det nog att jobba i vanlig ordning måste till livsmedelsfacket också. Jag vill ha tillbaka min digtalkamera jävle expert!

Puss på skinkan

Då vare möndag igen då (:

Jadu jag kan skriva hur mkt som hellst om vad som har hänt i helgen och med den underbara person som gjorde allt så underbart i helgen! Emma är  bäst i världen på lokalsinne vet jag i alla fall, men vi har åkt en del i min äppleluktande saab, gått på stan, kollat på bio (på smällen) varit ute på torsö på någon kass fest, ätit pizza på vallentino, kollat på music and lyrics hemma hos mig och massor massor med pillandes med emmas händer.

Äntligen har jag spelat lite gitarr idag igen, var ett tag sen jag spelade nu för att jag hade ingen stämningsaparat och jag är sådär på att kunna stämma den med mitt gehör :P så nu är det fett fixat och jag har spelat massor wiiihoo.
Jo igår var det tydligen studenfest på Vatra i skövde, 250 dagar kvar till studenten så jag skjuttsade dit Johan och Daniel..Hagge*. När jag hade lämnat av dom blev jag väldigt sugen på McDonalds, igen jag vet men det är ju gott ibland alltså. Jag kom dit och beställde en Lilla Menyn för att jag var inte hungrig jag var bara sugen på nått, sagt och gjort så fick jag min lilla meny där och jag började mumsa i mig och skrev ett sms till emma tror jag också att jag gjode, när jag nästan var klar så kommer det fram en tjej med McDonaldsskjortan och ger mig en McFlurry ^^ och jag tänkte va fan är det här , så sa hon här får du min arbetskamrat bjuder på den för att hon tycker att du är  väldigt snygg! haha det var fan lite kul alltså. När dom sen stod och snackade i personalrummet så hörde alla i resturanten vad som tjötade om "Alltså vad skulle jag säga då ? Att hon tycker att du är skithet och vill ha dig ? , hahaha men vem är det då ?, men hallå det är ju den söta killen som sitter där ute han sitter själv, jaha så när började killar tycka att killar är söta, blablabla.." Jag tyckte att det var megakul i alla fall !
Sen efter alla dispyter och komplimager på Donken så for jag hem till mariestad igen och började plocka lite på mitt rum och så för att meningen var att jag skulle hämta johan och hagge sen kl 02:00 i skövde, men jag blev väldigt trött och när klockan var 2 så skickade hagge ett sms där det stod att dom hade fixat skjutts redan så jag behövde inte hämta dom och det jublade jag lite över nästan. Av med kläderna ochslängde mig i sängen och somnade på 2 sekunder.

Nu är det ny vecka igen och Nils har namnsdag för er som känner en sådan och jag vet vilka som har namndag imorgon ;) jobbet börjar kl 14:00 ska bli kul att träffa ungdommarna igen hihi. Bara jag inte får jobb på volvo för då måste jag nog säga upp mig på daffes men det tar vi som det kommer. Nu ska jag raka mig osv göra mig het om det går ?
Jo jag ska köpa en systemkamera så fort jag får min 1.a lön är assugen på att fota nu ! BLÄ



Glider på jobbet

Ja det kan man säga att jag gör! Både bokstavligen talat i och med all rapsolja som ligger överallt och allt kött/fett på golvet, tur att jag har gummistövlar säger jag bara.
Det andra som glider gött på jobbet är att dagarna går så väldans fort och att det är kul där. Men vem kunde tro att det skulle vara kul att göra köttbullar? Inte jag i alla fall innan jag började men nu är jag där och sett hur det kommer att vara. Jag jobbar med en som heter Johannes han är min mästare kan man säga, han är en trevlig prick på 23 år som snusar inne i lokalerna fast det är strängt förbjudet.
Mitt jobb går så fort dels för att det inte är "mycket att göra" men det är lagom att göra och det är inte jobbigt och när man jobbar så går tiden på, man måste inte stå i hela tiden utan man kan sitta ner och äta en köttbulle och snacka skit ibland FAN vad bra det är med gämnåriga att jobba med ibland. Det enda som kan diskuteras är ju tiderna jag jobbar. Kom ju dit i måndags och träffa en go kille på 19 bast som jag trodde att jag skulle få jobba med men han fick jobba natt och jag mellan 14:00 - 21:00 ja jag vet att det kanske är nice för mig som inte orkar gå upp på morgonen och är en nattuggla men jag lovar att jag gärna vill ha lite socialt liv vid sidan om jobbet också som jag inte har haft i 11 månader under min värnplikt.

Så idag har det varit lite stressigt innan jobbet, kom iväg i relativt bra tid men jag kom på vid fyrenrondellen att jag hade glömt min matlåda ( innan det hade jag planerat att köpa mig en hamburgare på donken och tanka på statoil när jag skulle fara tillbaks till kära Mariestad ) så jag tog svängen över vadsbogymnasiet och såg Dany halvsnabbtgåendes så jag stannade och morsade på den gamla esteten och frågade om han ville ha skjutts till busshållplattsen, det uppsakttade han. Åkte vidare in mot centrum så träffade jag Jonna som jag vinkade till, henne har jag heller inte sett sen ja vad kan det vara... sen jag var tillsammans med Sara och det är mer än ett halvår sedan. Parkerade i backen utanför lägenheten och sprang upp och hämtade min matlåda och ner i bilen igen när jag väl satte mig och startade den så började min bensinlampa lysa och jag visste att det var pga att jag hade stått i backen men jag trodde att den skulle lägga sig när jag kom ut på rak mark.. ICKE! så jag fick svänga in på statoil stan och tankade för 60 kr och där köppte jag min hamburgare eftersom att tiden började bli lite kort. När jag kom ut på e20 hade besninmätaren gått upp igen och jag tänkte jaja.. whatever.
Stannade vid statoil 500 M från mitt jobb och köppte mig en kanelbulle för att det är ju kanelbullens dag hörde jag i samma veva på radion blev även påtvingade en caffe latte som jag senare ställde och glömde på parkeringen till Dafgård ^^ Mörtin i ett nötskal det.
Jobbade på och tiden gick for hem till Niclas och tjötade lite han hade sin pingla hos sig som jag ska köra till skövde imorgon för hon har en bruten fot och det måste göra skitont (A) förstår dig Rebecca. Anledningen till att hon får åka med min pärla är att jag ska in till Volvo på anställningsintervjuv och tjöta, vettifan hur jag ska göra om jag får det jobbet. Antar att jag kommer att tacka ja för att det är så bra betalt och mer socialt ^^

Nu sitter jag här och bloggandet skenade iväg, ska ta mig en dusch och tänka på ett och annat ;) haha. Imorgon kommer Emma till stora Mariestad, ska bli underbart att träffa den individen igen hon är väldigt vacker, snäll och underbar på alla sätt och vis.

Så dusschen nu och sen lägga mig ska upp 06:30 blä på den.

KLÄMM PÅ SKINKAN

Det är inte lätt att jobba

Nej inte det minsta lätt att jobba när jag hela tiden går och tänker på denna fantastiska person som jag tycker om så mycket och saknar som bara den.. Mina damer och herrar   Emma Fransson , blä jag vill att det ska vara fredag nu så att jag får tillgång till hennes händer som jag beundrar en hel del!
Nu ligger hon och sover så jag kan inte ringa till henne :( får göra det imorgon om jag får tid till det. jajaja jag är tokig i dig :D

Idag var det min andra dag på Dafgård som gällde, igår så kom jag dit och fick lite stämplingskort och passeringsnycklar mm, man har så snögg outfit på det stället ska ta kort och lägga upp någon dag så att ni får se ! HA . Men igår så fick jag vara hos köttbullemaskinen och göra massvis med köttbullar och provsmaka så mellanmål klarar jag mig utan, inte nog med det jag kan köpa pan pizza 8 st för 35 :-
Idag har jag städat hela köttbullemaskinen med massor av olika kemikalier och vitt skumm! Underbart jobb för att tiden bara flyger fram men inte lika underbart att jag jobbar 14:00 -  21:30 då kan man inte träffa dom man tycker om lika ofta. Jag ska ta igen allt till helgen :D

Jo jag har en egen bil nu också, mammsen la ut sålänge på den eftersom att jag inte har fått min lön ännu. En SAAB 9000 CSE - 93:a  ganska bra drag i den eller vad säger du Niclas ? och NICLAS varför är du alltid i tidaholm när jag slutar tidigt och vill leka? kan du svara mig på det eller ? Hepp hepp. Nu ska jag kiila iväg och sakna emma lite mer tror jag så HA ett bart underliv !

du är så.. jäjä wow wow :P

RSS 2.0