Fortfarande helt galet :P

Hey babe!

Jag har försökt att somna nu i en och en halv timme det går inte så bra märker jag, så blir jag frustrerad över att jag inte kan sova så jag sätter mig vid datorn och skrivier lite i bloggen och lyssnar på James Blunt ^^ .
Att jag inte sover är väldigt enkelt jag ligger och tänker på så himmla många saker och jag vill sova för att det ska bli morgondag så jag kan få min bil. Tänker på den lilla godingen hela tiden och hur allt ska lösa sig med pengar och så men det mesta jag tänker på det är en underbar liten filur som heter Emma och bor i Borås, jag kan verkligen inte sluta tänka på hur underbar hon är och hur mkt jag tycker om henne. det är nått speciellt som jag inte kan sätta fingret på men shit hon är alltså helt jävla otrolig, en fantastiks underbar orsak <3
Jag har försökt förklara för min goda vänn emma i töreboda som förstår sig bäst på mig och hon säger bara du är tokig martin men jag förstå dig, your in löööv my brotha . Jadu nått är det iaf (:

Ja då var jag där igen, sitter och flinar som aldrig förr och kan inte sova vill ut och skrika "JAAA" på stan och göra massa kullerbyttor eller nått. AWWWW! jag blir galen haha

Nej skärpning nu, imorgon ska jag till vara och kolla på saaben och antagligen så blir den min, jag ligger och tänker på allt ifrån vilken wunderbaum jag ska ha i till vilken ratmuff jag ska ha. haha

Förlåt alla om ni inte fattar detta inlägget jag var bara tvungen att skriva av mig lite så det är luddigt jag lovar ska bättra mig tills nästa gång, finns ju ingen att ringa och prata av sig med nu ju och jag vågar inte ringa emma heller hon är ju sjuk och ligger och sover nu den sötnöten ( men jag vill ringa ) äsh.. Vi hörs nu ska jag .. gå ut och gå jag vet inte jag måste bli trött på nått sätt i alla fall.

Puss!

helt galet :D

Just nu sitter jag och bara ler och stirrar delvis på skärmen men också på ett jordgubbslipsyl! det går inte beskriva riktigt vad som går through my vains right now. Det är i alla fall nått bra nått rikgtigt underbart.

Satt och kollade på Modo -  Djurgården och Modo vann med 5-4 brukar inte bry mig men alla som vill ha en kram är välkommen hem till mig. Jo när jag satt där och kollade så ringde Dafgård till mig och undrade om jag kunde börja jobba på måndag och jag sa att det lät kanon (vänta ska bara ta av mig tröjjan är jättevarm :P)
sådär! så nu har jag jobb = pengar = roligt + en känsla = underbart. Alltså jag kan fan inte förklara så jag hoppar lite nu

Ringde Niclas förut, jag ville ut och gå lite och prata av mig men han var ju hos sin kvinna i Tidaholm fast ändå inte han var på väg till KSS i skövde för att hon hade skadat sig på Gymnastiken stackarn, hoppas inte att nått är av i alla fall. Tidigare idag så kom min tjocka far förbi och bjöd mig på pizza, han äter inte det så ofta och det är inte därför han är tjock utan hans medeciner och beroende av alkohol som gör det kan jag ana, glad att du har fått dina pengar nu farsan i alla fall.

Emma! Jag kan inte sluta tänka på dig (inte för att jag vill det) sitter och kollar i din bilddagbok och bara ler. Du är så jävla fin och go och mysig .. dina händer! Mumma säger jag bara
Jag kan ju förklara för allt och alla hur jag älskar att ditt hår lägger sig ivägen hela tiden och att du tänker på samma saker, att du luktar gott och så vidare men det kan jag säga till dig i stället så logga in på msn nu så kan kan prata med dig ^^

oj! jag är verkligen odödlig nu inget kan slå mig, eller kanske men gör inte det då får jag ont :D

PUSSSSSS

Jobbet känns nära nu!

Shennare igen!

Jag ska inte riktigt börja med rubriken utan lite orientering om vad som har hänt innan det.
I Fredags så var jag i ett mycket regnigt mariestad med niclas,daniel och natali :P och köppte lite öl på systemet för vi skulle ut till världens ände Torsö och festa i en litet hus jättenära vattnet.
Jag fick aggera lite chaffis då daniel ville dricka så det var bara att ta volvon och åka in till Mariestad igen och hämta Elin och Basse som hade stått alldeles för länge på stationen tror jag ^^ haha.
Det var länge sedan jag drack öl och när det var länge sedan så var det mkt gott också. En sak jag ska tippsa er alla om är att sov fan inte 3 st i en säng speciellt inte med 2 tjejer som brer ut sig för du kommer garanterat att frysa och trilla ner på golvet TRO MIG!

ja det var lite vad som hände i fredags


Igår gjorde jag nog ett väldigt svårt men jag hoppas att det är rätt beslut .
Det hela börjar med att jag sökte en tjänst i Skövde på McDonalds som arbetsledare 100% men så gick det några dagar så ringer McDonals i Mariestad ja hör och häpna och frågar om jag vill komma på arbetsintervjuv och jag tackar ju självklart ja till det för jag menar det är ju ett jobb. Dagen innan arbetsintervjuven så ringer Magnus från Dafgård i källby och undrar om jag kan komma på ett samtal samma dag som McDonalds och det sa jag också ja till eftersom jag inte vet om jag får jobbet på McDonalds. Så kommer torsdag morgon och jag åker ner till McDonalds på intervjuv och det går bra tycker jag fast dom ställde helt sjuka fråger som "vilka andra jobb har du sökt" och så. Jag frågade hur mkt jag skulle jobba där osv.. då hade dom helt plöttsligt ändrat sig och sa " men du har ju inte sökt någon speciell tjänst här du ska ju bara jobba antingen i grillen eller i kassan, och det är 25% denna tjänsten ligger på " jaha tänker jag då men dom sa att dom skulle höra av sig om 1 vecka om svar till mig då skulle jag hinna dra till Dafgård på intervjuv där också. Sagt och gjort så åkte jag till Dafgård på intervjuv och det var inte någon anställningsintervjuv utan mer lite info om mig och vart jag skulle plattsa och han sa att det gick bra och han fick bra koll på mig så han skulle ringa senast imorgon måndag till mig och fråga om jag vill komma på anställningsintervjuv och skulle jag göra det så skulle det bara vara jag till den tjänsten :)
MEN så kommer fredagen och jag får ett brev från Volvo Powertrain i skövde om anställningsintervjuv :P jag ringde och tackade ja diRR fan vad bra betalt det är där eller, och inte nog med att jag har 1 intervjuv till jag har fan donken på G dafgård på G och volvo på G så ringer McDonalds och erbjuder mig anställning på 25% jag sa som det var och att jag skulle ringa på lördagen vilket jag gjorde och tackade Nej dock. Tror att jag gjorde rätt jobba 25% på donken kan fan inte vara kul speciellt om jag har 2 riktigt bra jobb på G men får jag inte någon om dom kommer jag att ångra mig hårt :P

Jaja mitt komplicerade arbetsliv lever vidare haha. Idag är det söndag och jag vaknade kl 14:15 av att bror min kommer in i rummet och säger att det är mat :P så jag flyger upp och tar på mig mjukisbraller och t-shirt in på toan och sköjer ansiktet sen ner för att försöka se pigg ut ^^ det gick sådär :P
Imorgon så har jag inte hittat någon kompis som skall med mig på Elfsborg - Hammarby men jag kommer inte leta efter någon eftersom Emma ska med mig dit hon har mitt jordgubbslipsyl den jäveln :P haha.
Takida i gbg om 6 dagar med koppen också det kommer bli fett nice.

Next up
Bädda
Duscha
öppen för förslag ;)


Pussilago

13/9 - 2007 I feel good!

A-fil is good pappsen!

Äntligen säger jag. Nu ska jag på anställningsinterjuv och eftersom jag vet hur läget på Mc Donalds i Mariestad är så gissar jag att jag får jobbet som arbetsledare, ja jag vet att det är ett luffarställe men fan det är ett jobb en chans att komma bort från mamma och vad alla heter inte att jag hatar dom men som tidigare inlägg så vill jag börja bygga på nått eget med min alldeles egna nyckel! Satt och räknade förut och googlade.se efter löner på donken och det jag kom fram till var att jag får normal dag med normala arbetstider 89:-/timmen och det blir 9968 i månaden om jag jobbar normala arbetstider vilket jag antar att jag inte kommer göra så OB kommsi kommsi! upp till 12.000 kr efter skatt kan jag få i månaden.
Så Niclas ansök om innakorderingstillägg sen kan du flytta in :)

Men icke att förhasta sig jag har ju inte jobbet ännu men det känns bra nu i alla fall. Nått mer som är bra är att jag har fått igång min mobil igen och kan använda den fullt ut (Y) MEN klart att det kan inte vara helt felfrtt med en ny mobil, för när jag ringer till någon så står det privat nr :S så alla ni som får mina sms står det privat nr där också eller ? jo jag vet att jag söker kommentarer men jag har inte fått en enda hitills. inte för att jag behöver det men nu när jag börjat med att blogga serriöst så vill jag veta om mitt liv är intressant annars kan jag ju lika gärna fortsätta skirva i min dagbok som bara jag kan läsa för meningen med blogg.se är väl att andra ska kunna ta del av det eller ? kanske därför jag inte skriver lika intimt här moahaha..

Ida Klingvall har jag börjat skriva med igen nu när jag har mobil, hon håller visst på att flytta till en egen mysig lägenhet antar jag, så jag får väl åka dit någon dag och lyssna på peter jöback och kolla disneyfilmer :D det har jag inget imot. ps hon är lite dragen nu när jag skriver detta , fick reda på att hon vinar och badar jaccuzi med sina vänninor hihi.
Idag har jag börjat vara lite social utanför mammas lägenhet också, tog helt enkelt tag i mitt liv och helt otroligt Matias liv också. Vi har åkt skateboard och Marcus har varit så duktig och fotat. Han kan det där med ljus och saker men inte i motljus har jag sett ;) Matias är ledig imorgon så vi ska till lidl och skejta han sa att det fanns något bra ställe att ta sönder andras ägodelar på. Tove sugen på att fota ;) ?

ser fram imot
- 24:e då är det Fotboll i borås :)
- Nästa torsdag för då ska jag på anställningsinterjuv hejja MörtiN
- 29:e då är det Takida i götet!

A just det. Koppen har blivit en riktig hårding tatto och allt. snart tar jag dig, ska bara fixa pengar. (har en liten känsla av att min piercing åker ur om jag får jobb på mc donals så då ska jag pierca tungan eller nått istället!)

Juste tove är ashet i sina ljusblå jeance som hon städar i . go girl ^^

Inget kan slå mig idag!

Look into your heart and you'll find love love love
Listen to the music of the moment maybe sing with me
A lá peaceful melody
It's your God-forsaken right to be loved love loved love loved

inget kan slå mig idag

Inte ens emma i brunhet ;) bara så du vet så var du i turkiet 2 veckor innan jag drog så jag känner mig jaevligt självsäker på en vinnst där hörru!

Idag har jag verkligen vaknat på rätt sida, vaknade kl 09:00 först och tänkte gå upp men morgontrött som jag är så tänkte jag att jag skulle dra mig lite till och somnade om, vaknade därefter kl 12:00 och hoppade upp ur sängen för att dra ner och kolla posten. Ja jag hade fått post från ett jobb som jag sökt men som alla 4 andra svar så har "tjänsten ersatts av annan sökande"
Åt sötlimpa med kaviar och ost *mumma* och skrev lite med godingen rebecca på msn. Men nu kommer det bästa! Jag började ju städa mitt rum när jag kom hem ifrån Bullgarien men först tänkte jag att jag bara skulle packa in allt som jag hade tagit med mig men jag fick städryck och rensade alla mina 3 garderober med allt ifrån skor till kallingar som jag inte använder, antar att syrran blev glad nu när hon fiick mina sönderiga jeance ^^ och så har jag vikit allt jättefint och sorterat (bilder kommer upp på http://RHCP.bilddagboken.se så fort jag är klar. Jag har också en garderob där jag har min förstärkare till el gurran och massa annan bröta och när jag rotade runt lite där så hittade jag mitt försvunna kvitto på min supermegafeta digitalkamera som är vatten och stöttålig? eftersom det hade läckt in vatten på 1.5 m djup så var jag tvungen att lämna in den på Expert, dom är så jäva tjinkiga därnere men det gick bra och jag ska få den på garantin och allt så snart kan jag ta massor med kort igen! <3 nu har jag inte allt för mkt kvar på rummet bara lite finplock, dammning , damsugning och våttrokning sen är jag nöjd. Allt för dig emma ;P

Idag ska jag nog ut och kika lite i folkets park senare för att det är insparken och jag vill gärna träffa lite gammla esteter som kommer att vara där. Imorgon är det Landskamp Sverige - Danmark och det är hemma hos mig i soffan med widescreen och öl som gäller då och vi får se vilka som kommer. Mamma och alla andra är bort i helgen ! NICE  men självklart längtar jag till en egen nyckel till min alldeles egna lägenhet :)

Vad beror då på denna formtopp idag ? Sverige kan inte förlora imorgon och jag kan inte dras ner av nått. Kan det vara den trevliga msn konvensationen med emma inatt 01.00 ? vem vet..

Ha ett bart underliv


Sweden here i am again

Hey kalla sverige med dyr mat och krogar.

Har varit i sunny beach med Kid, Jenny och Emma. Åkte dit förra tisdagen och checkade in på vårat hotell med en dusch som inte vattnet rinner ner speciellt fort på med tanke på att när jag duschade en långdusch så rann vattnet ut i rummet (ops)
Hur ska man summera det hela när folk frågar hur det har varit och så nu? Jo absolut inget fel på Bullgarien med tanke på en öl för 5 kr 2 drinkar för 30 kr och 10000 folk som vill att man ska köpa saker av dom, fina stränder och gött väder.
Sällskapet var också okey men det var lite kontsigheter, kände mig som handväska som bara togs med över allt i början, vill inte gå in mer på det nu är du intresserad så kan du ringa mig på 0706101921 ja du läste rätt det är mitt mobilnummer där och jag har en ny mobil som luktar fitta alltså, undra vem som luktar så illa niclas ? Men tack i alla fall för att du hittade den på bussen <3 underbar present. Jag och niclas är nu mera bundisar med varandra vi har varsit förlovningsarmband :D syrran har en fotlänk den andra syrran ett linne, brorsan har en slangbella, mikael massa starka kryddor tills in wook och mamma har en elefant !

Mc Donalds huvudkontor ringde mig i måndags eller ja dom ville ha tag på mig men jag var inte där så jag ska ringa dom det 1.a jag gör imorgon anar att det har med att göra om arbetsledare på McDonalds i skövde och jag hoppas att jag får komma på interjuv för jag är riktigt trött på att ha 1 rum och inte en egen nyckel. Tar det jobbet så länge så letar jag andra roliga jobb .. bättre jobb då, kanske inte kan räkna med ett roligt jobb det första man får när man inte har någon utbildning som är tillräcklig.

Har kollat på idol och american next top model nyss, kanska roliga serier med tanke på att vissa hatar man över allt annat och andra gillar man lite mer. Ska snart sova är megatrött och imorgon skall jag posta lite jobbansökningar samt städa upp efter bullgarien. Nu vill jag festa och visa hur brun jag är någon som har något tips ? nehe inte det ? ring 0706101921 om du har det ;) haha.



"it mean nothing now too you, but its everything too him"

RSS 2.0