Vilken jäkla drömm :D

 God förmiddag.

Idag är jag glad och denna dagens känns oerhört bra.
Jag drömmer väldigt sällan, jag kan inte minnas sista gången jag drömmde innan den drömmen jag hade inatt nu.
Och jag har kommit fram till att man kan visst påverka drömmarna så att man drömmer det man "vill" drömma om.
Jag tänker inte bli för avslöjandes nu men när jag jobbade igår och lyssnade på radio så fick jag en ide som jag ville göra efter den 23:e November, för då har jag fått lön och tänkte att nej jag kan inte gåomkring och inte låta detta hända, för händer det så händer det annars så vet jag ju.
Så jag vaknade perfekt, nästan imorses för att ha fått med det jag velat, jag har alldrig ens haft tanken på "den/det" jag drömde om ;)  men så bara dyker  den/det upp i drömmen. haha jag vet att ni som läser detta kanske inte fattar nött men det är lögnt. För det är inte meningen att ni ska göra. Jag skriver ju inte en blogg för att ni ska fatta eller lite grann kanske men mest skriver jag för att jag ska komma ihåg saker jag har gjort och så.

Idag är det onsdag och det är lilllördag, wiho! På fredag är det 21 dagar / 3 veckor kvar tills jag får min lön! det skall bli så himmla gött. Jo igår när jag hade jobbat klart så upptäckte jag att t-shirt med halsduk och sommarjacka var lite för kallt för den här jävla pisshösten, så jag sprang ju bort till bilen och blev jättedeprimerad. Fick ta fram is skraporna och skrapa alla jävla rutor på hela bilen. SNÄLLA om jag ska skrapa is så vill jag att det skall vara snö utomus och vitt!

Idag skall jag ringa facket och bli medlem dr så att om jag slutar på jobbet så får jag a-kassa och det är niiice, sen ska tanka min saab <3 och efter det ska jag till G2-Grillen och slita sönder mig. Johannes är ju ledig idag så eftersom att jag har lärt mig så mkt på 2 veckor så hoppar jag in där.!

                                                                                                             innebandy :O

Kommentarer
Postat av: Hunn

Men lilla vännen, du kan ju inte sitta här och drömma utan att berätta vad drömmen handlade om!>.

2007-11-29 @ 20:24:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0