Dan före dopparedan

Hey!

Måste berätta om gårdagens partaj ^^ helt sjukt :)

Morgonen började med att jag följde med Mattias tills skövde för att vi skulle köpa eller  vi och vi men Mattias skulle köpa playstation portable och lite kläder, en annan har ju inte råd för jag ska till Bullgarien imorgon (utomlands för 1.a gången xD) så försökte jag få tag i den lilla skitungen Rebecca, meningen var att jag skulle åka till henne på kvällen men jag fick ju inte det så då ringde Elin och sa att hon skulle på fest i Mariestad på en båt i hamnen och att jag fick ta med vilken/vilka jag ville. Efter allt gåendes i skövde så tog jag och mattias en runda på systembolaget också för han skulle bryta sitt rekord på 4 veckor utan dricka ^^

Bussen for mot Mariestad och Mattias hoppade av vid sig och jag vid mig. Tiden tickade och jag gjorde mig jätte fin med skjorta och lite trash 666 så var jag redo för party party. Mattias skrev och frågade mig på msn om vi skulle förfesta hemma hos mig eftersom vi inte kunde komma in i båten förrens 20:30 men alla vet ju hur min underbara mamma är så det gick inte så bra, då var det bara att ta cykeln och fara till Mattias lagom till att kolla på friidrotts VM och dricka 1 öl.

Efter det var klockan halv 21 och det var dags att fara. Hem till mig och lämna cyklarna och sedan ner till hamnen. Ringde Elin och vi kom ombord på fiskebåten som var relativt stor med vad jag hadde trott. Där nere var det disco musik och ölspelet som gällde, och Elin du var ju lika söt som för 2 år sedan fast brunett nu :O. Efter 1 timme så sa Mattias kompis kalle att jag skulle gå ut och pissa med honom och jag sa nej men han är inte pissnödig och då sa han jo det är nog bäst så jag lovar så lutade han över mig och frågade "DU! stöter du på min tjej eller ? Jag: Haha din tjej ? vem är det ? Kalle : Den blonda Jag: Neherru det gör jag inet jag är sån i mitt sätt glad och flörtig men jag tycker om en annan alltså Kalle: Jo okey nej men det är lugnt alltså jag förstår om hon dumpar mig för någon annan och så, men killen skulle jag slå ner.." Shit chilla mannen ^^ ser jag så jävla farlig ut för dig eller ( uppfattas jag som snygg eller ? ) men sara i alla fall var ju lika go och glad som innan. Några trevliga timmar längre fram så bar det iväg mot statt, där tappade jag bort alla men hittade dom lika fort för statt är ju så gigantiskt menar jag ju, blev bjuden på en baileys med mjölk tack elin <3 sen dansade man på och så gick vi ut för att ta luft, då frågade jag sara vad det var med hennes pojkvänn och hon svarade " Va ? Jag har ingen pojkvänn" haha ja jag skrattade bara . Mer dans och mer dirnkar senare så stängde statt 02.00..

Efterfest på båten igen tills klockan var halv 5 ca . Riktigt rolig kväll.
ja jag vet att efterfestens förklaringar inte finns med men jag orkar inte skriva mer nu. ska sova sen frukost packa dona vänta lite och prata med syrran . sen blir det tiahölm serru.


jobb.

Fan alltså. Nu är det riktigt riktigt töligt med att inte ha något jobb.
Sitter bara här och väntar på bättre tider. blä

Minns ju för några år sedan bara när man spydde på att man inte hade sommarov längre, nu har jag haft det sen den 20 Juni då Emma och Rebecca stod och tog imot mig på min Muckar dag, då lekte livet. Idag är en annan histora om hur trött jag är på att ha Mamma och alla som bor där upp i arslet hoppas att jag får jobb snart i alla fall och att jag får pengar, min mobil är ju snodd så jag måste köpa en ny samt att jag måste betala mitt jävla abbonemang som jag förlängde dagen innan mobilen blev snodd.

Så idag har ännu en dag bara runnit iväg vid datorn. Vaknade 07:45 av att anton väckte mig och skulle till skolan han sa att jag kunde gå upp till Hotellet innan 09:30 så skulle jag få frukost men jag la mig i sängen och skulle morna till nästa man vet så sover man som fan >.<
Degade lite vid Frets on fire och blogg.se  ett bra tag, sen kom jag på att jag skulle fara till arbetsförmedlingen och kolla om han hade fått in några rekryteringsuppdrag men personen i fråga var inte där 15:10
cyklade jag hem och käka lite mackor sen ner till anton igen och lirade lite mixx.
Väntar på att niclas skall komma nu och att jag ska åka hem.
Jobbar inte mina nära och kära så går dom i skolan . jippiie

såhär ser mina dagar ut. ROLIGA va ? nope inte det minsta

ser fram imot bullgarien om 5 dagar i alla fall :)

Come lets pray for the weekend babe

Hey

Nu sitter jag hemma hos Antonio och "lanar" vet inte om man kan kalla det lan när jag har dragit hit min dator och sitter nere under deras hotell och lanar.
Har varit inne i deras bastu och kollat på deras enorma tv, var något skummt program på 5.an

Jo i alla fall när jag skulle åka hit så visste jag inte hur jag skulle få med mig datorn på bästa sätt eftersom att Mamma och Mikael har köppt en ny bil (Mercedes CDI - 05) som jag kan glömma och drömma om att få köra själv. Så fick jag den smarta idén att jag frågar Hoddi om han kan fråga sin far om jag kunde ta deras volvo för den har jag lånat förut men det kunde jag inte. Vände mig till Anton istället och där fick jag fan full pott fick välja mellan att köra en BMW, Lexus eller volva gissa vad jag tog ;)

Idag vaknade jag 11.00 lagom att se anton och kristoffer pallra sig iväg till skolan och göra nått av sina liv :) vilket jag inte har för tillfället, sanningen är så mycket värre. Jag söker ju jobb men jag är lat, då menar jag att jag kan söka ännu mer jobb mamma är ju upp i arslet på mig med det. Hoppas verkligen att jag fixar ett jobb snart, måste bort från komministergatan 12 och skaffa mig ett eget liv att bygga på.
Drog hem en sväng och drog på mig en skjorta och sen blev det av till skövde för att försöka få tag på Emmsan, min mobil är ju snodd så jag chansade lite på att hon skulle komma med samma buss som sist så jag satt och väntade där jag väntade sist hon kom med en buss. Hon är speciell den där flickan vi fikade på rådhuset och gick omkring ganska jobbigt för det enda jag villa göra var att ta henne i haden dra henne till mig och ge henne en jävla kyss rätt på munnen så går det om 2 individer som inte känner lika dant för varandra. Jag vet inte vad jag känner och tycker längre jo känner vet jag, är som att i början lyckades jag sånär ta mig över bron och hellt plöttsligt får man en spark i nyllet och trillar ner till botten så står jag där nere och tittar upp till någon som är väldigt vacker på många sett och fel men det var nått som hände på vägen. Frågar mig ofta om det är värt att ta sig upp dit igen och svaret är ganska enkelt du sa till mig att du ville inte att det skulle bli såhär men att du tycker om mig så då svarar jag att jag ska över den där jävla bron till vilket pris som hellst om du fortfarande tycker om dig men omständigheterna är konstiga, tycker du inte om mig så gräver jag bara i ett bottenlöst hål och vilken blondin som hellst *host*Emma Gustavsson ? kanske f :P *host* fatta att man gör inte det, och då orkar jag inte vänta mer. Vill ju bara att du ska vara glad( jaja med mig ) men ibland får man inte allt man vill ha.

Next upp är Bullgarien med Emma, då kanske saker och ting reder ut sig hoppas jag.
Jag gillar att prata med folk som jag litar på om hur saker är i mitt liv. Emma du är en av dom och den andra är Rebecca gillar er 2 skarpt för att ni förstår hur jag menar och känner, jätte tack att jag kan prata med er om precis vad som hellst, wow tjejer alltså ni är underbara förutom 1 period varje månad^^. Niclas du har en toppentjej vet att ni har det underbart fortsätt så gäller dig med emma ;) jag klarar mig alltid på något sätt. Bryr jag mig för mycket om andra ? jag vet inte tror inte det, antar att det blir såhär när någon helt underbar står framför en och smäller en på käften så ligger man där och vill ha dig :P nananana haha.

På lördag ska jag till tidaholm i alla fall och spöa rebecca i studsmattehoppning och antagligen prata lite. måste göra det känns lättare då

Nog med cola och the ark för denna gången.

My life in words!

Ha ett bart underliv! / Mörtin

RSS 2.0