England ?

Jag vet inte riktigt hur folket i england är byggda, men om man beställer t-shirts från asos.com så ser det nästan ut som ett tält på dig om du ska ha en svensk small ^^ men det ska nog lösa sig med varmtvätt och torktummling!
Idag har jag varit duktig och gått upp halv 11 till skillnad från igår som jag gick upp 12.00 ! det var inte bra för jag hade massor med saker som jag skulle uträtta men det får jag ta nu som att städa istället.
Idag har dom som skulle lagat min kamera lovat att det ska finnas en ny uppdaterad på expert så det ska bli kul att dra dit och se vad som finns att fixa.

Imorgon ska jag ut med Emma och vi ska röjja fett hon och jag! Men innan krickan så ska vi till Eric och förfesta, nått våra mammor kan snacka om nästa syjuntaträff dom har. Dom är lite roliga mammor alltså men jag gillar min i alla fall!
Jag, Mamma och Mikael fixade klart ekonomin framöver nu eftersom att mamma la ut på min saab 16000 kr och 5000 kr på insatslägenheten trodde jag att det var 25000 jag skulle betala, fick en smärre chock när dom sa att dom bjöd på 10000 kr på bilen så nästa månad betalar jag 3000 kr och sen 1000 kr i månaden i 6 månader! hett säger jag. Nu måste jag göra mig snögg och sen ska jag ut på stan och ragga rätt i min kamera !

Köra bil är nog överskattat.... i alla fall hem från jöbbet

Jo! För så himmla kul är det inte att köra bil hem från jobbet.
Jag sitter där och kollar på när vinrutetorkarna gör sitt jobb... torka bort regnet.. torka bort regnet, samtidigt som världens infödde väskötte sitter och snackar på kinnekulleradion! Den är inte överskattat i alla fall. Alla vita streck som drar förbimig längst vägen är skitroliga också, blända av, blända på, blända av, blända på, äta en godis, blända av JA! skit kul va ^^ jag kommer på mig själv sittandes och gapa där jag körde, måste vara 1.a stadiet av medvetslöshet att inte kontorllera min mun.

Lyssnade på mix megapol förut, eller det gör jag varje dag på jobbet numera. Riktigt intressant att höra hur den där killen stönar hela tiden i mixx match, jag och Johannes har lika kul varje gång! Riktigt bra annars är det relationsprogrammet och Jesses värld är inte så dumm den heller.
På rasten läste jag aftonbladet och det slog mig . Detta fenomen att om man tycker om en tjej och hon tycker om mig och hon har varit och lekt med en killkompis, så låter det GÄMT! jag lovar såhär "Hej vad har du gjort idag då ? , Njaa jag har lekt med en KOMPIS" varför säger ni tjejer alltid det eller ? är ni rädda att berätta att ni har lekt med Peter eller vad fanken han nu heter, jag måste alltid säga jaha vem var det eller hade du kul med han? Denna bortförklaring är ju så genomskinlig så det finns inte, jag har varit med om det i alla tjejer jag har varit på g med. Dock har jag ju bara varit tillsammans med 1 i mitt liv som jag varit riktigt kär i. Snälla säg inte det till mig jag tycker bara att det är fjantigt. Vågar ni inte lita på eran pojkvänn? Kommer han och spöar ner eran kompis ? eller vad ? snälla kommentera och svara mig ifall jag har fel eller rätt. Jag litar ju på er ni får ju vara med vilken kompis ni vill! woho! Så alla tjejer som är underbara, eller vänta nu alla tjejer är underbara ta hand om er så hoppas vi att vi ses!

HEY BABE

Tanläkarbesök 10:00

God morgon (:

Denn dagen känns fin och börjar bra, dock inte för min plånbok. Var hos tandregleringen nyss med saaben och hade den sista undersökningen gällande min tandställning som jag har haft och jag fick betala hela 179:- det är rån ffs!
När jag kom ut så snöade det, om det bara kunde bli lite mer kallare och snöa lite mer så blir jag lycklig för då kan jag åka snowboard igen.
Snart ska jag äta god frukost med egg har jag tänkt mig, får se om jag orkar fixa till det, sitter fortfarande med min vinterjacka på mig och kollar på mitt skitiga rum " Fan jag måste städa alltså"

Idag skriver jag på kontraktet till min nya lägenhet också, det ska bli så otroligt skönt att flytta så ni anar inte, förfest runt början av februari kan jag lova. Idag spelar damlandslaget mot danmark 4-2 vann dom med i Danmarks så detta ska inte vara några problem anser jag.

Nu får jag städa rummet och äta fruller och göra mig klar to work!

Sluta klaga ^^

Okey Daniel! , Jag ska försöka hålla mig till ett kort inlägg nu då :)
Eftersom att det är så jobbig att läsa mina långa inlägg om mitt liv och vad jag pysslar med! (bara så ni vet så är det ju helt frivilligt att läsa mina inlägg)

Blir jag känd kan jag ju börja blogga på aftonbladet som uggla! cooling!


  • Igår Vaknade jag 11:00, käkade fulle och åkte till jobbet, där ringer Niklas hela tiden och tjatar om allt möjligt, pratade även med Hagge och han sa att det inte blev något studentfirande, i och med detta så var det film som gällde hemma hos den grabben senare efter att jag slutat jobbet.
  • Hade utbildnning i KEM efter jobbet så jag kom ifrån senare än beräknat :/ lustiga dom där cheferna
  • Åkte hem till Hagge med Micropopåcorn, dillchipps och en cola i högsta hugg!
  • Kollade på Superbad som alla vet att Hagge är! woho
Nu sitter jag här och väntar på att det ska bli helg så att jag kan festa lite, fick även reda på att allt hade gått bra med lägenheten och att dom godkännde mig som köpare! Gott det, då blir det inflyttningsfest i slutet av Januari om jag har fått ihop alla saker som jag vill ha tills dess!

Tills dess må bäst :)

Fest i Varberg

VARBERG 24/11 GLÖMMER VI INTE!

Vaknade kl 08.00 på lördag morgonen för att jag skulle gå 50M runt hörnet nedanför våran lägenhet till salong självfallet och klippa mig. Hade tid kl 09:10 och sen är det ju väldigt snygga tösabiter som klipper en därnere ^^
Åkte till Mattias runt 11:00 och vi åkte till systemet där jag träffade Malin en sväng som jag inte har sett på hur länge som hellst :/ det är alltid nått som kommer ivägen när vi ska träffa varandra i alla fall.
Jo resan ner till varberg var i min saab med mattias och massor med öl, ingen av oss drack dock på nervägen eftersom att det är inte speciellt socialt mot den som kör, tog det lungt på nervägen stannade vid statoil och drack kaffe. Självklart var vi laddade ända sen vi hade fått inbjudan av Johan på posten. Väl nere i varberg så lyckades mattias utan att fråga någon ta sig in till fästningen i varberg, men nu var det bara ett problem kvar att hitta vandrarhemmet inne på varbergs fästning så vi fick stanna och fråga en gammal tant som rökte.
Hittade in till fästningen där Robertsson, M.Johansson och Blomgren väntade på Mattias och mig, senare dök även den blivande bratten Jakob upp med Niclasson som hade åkt ända ifrån Norge. Hejja den killen.

Förfesten ägde rum under 2 timmar på vandrarhemmet samtidigt som alla gjorde sig iordning för att festa loss ordentligt. Kl tickade på och runt 17:40 så kom taxin till uppfarten till fästningen. 320 kr kostade det att åka 1.3 mil :/ men det var ju tur att vi var 4 st i bilen då som bara fick betala 80 kr var, men i alla fall jag tyckte att det var dyrt. Väl inne på byggdegården var det dukat för fest och stämmningen var inget fel på den heller, alla var glada och lite runda runt fötterna. Träffade johan där med, han hade fullt upp med att hälsa på alla och vara glad åt sin fest. Han sa till oss att sätta oss på våra bordsplaceringar vilket vi gjorde, dom var vid mittenbordet ! WOHO . Men johan du kan ju inte sätta mig och mattias brevid 2 st singeltjejer! haha ingen fara dom var trevliga dom med trotts att dom hade kille så fick man prata med dom i alla fall.
Det var kompisar som höll tal och brudarna i Face 84 lirade lite snappsvisor och bjöd på en och annan låt. Det var en god förrätt och till varmrätt var det stekt potatis med något svingott kött samt sås. Efterrrätt så var det chokladpudding som jag åt 5 st portioner av eller nått.

Vid den här tiden hade jag kanske fått i mig 12 st öl och 3 Mintuu shottar så jag har ritktgt kul åt det mesta, så om ni har fått ett samtal runt 23:00 så är det möjligt att jag har ringt men jag vet inte vad jag har sagt ^^

Johan skoglund 20 års fest

När alla hade pratat av sig och alla hade hållt sina tal, då dukar man bort alla tallrikar och tar bort alla bord för nu var det dags för Brudarna från Face 84 att lira så man kan dansa och ha kul på dansgolvet! Fy fanken vad bra dom är, kanske för att vissa såg bra ut och jag var full men det räknas i alla fall tycker jag! Jag och Mattias kom överrens om att vi ska sitta hemma i min lägenhet när dom spelar i medlodifestivalen och rösta på dom samt dricka en och en annan pilsner! När vi hade dansat av oss allihopa och festen började runda av så var det bara att ringa en taxi, men det ska jag säga er mina damer och herrar är fan inte det lättaste, eller det är det men jag ringde och fick vänta i kö 30 min bara på att få prata med hon i växeln, sen fick vi ju vänta 20 min till för att det skulle ta den tiden för taxin att dra ut till rolfstorps byggdegård.
Jaja fylla och trötta men lyckliga satte vi oss i taxin och åkte sorgset in till varbergs festning där vårat vandrar hem igen för att sova en stund och vakna upp nyktra och pigga! / not. Mats hade med sig en riktigt nice alkomätare som han hade fått från sitt jobb, det var nu inte alla som testade den men av dom som testade den så hade alla 0.00 utom jag som hade 0.60 promille dagen efter! Men det är kul för då vet jag att jag hade kul dagen efter!
Vi åt pizza och pratade om den verkligen lyckade kvällen innan för det var den verkligen, jag tror inte att jag har haft så kul sen ja red ht chilipeppers kanske. När vi hade ätit upp så lämnade Matis och Martin oss för att dra till Johan och hälsa på, vi andra gick en sväng och det slutade med att vi hamnade på tågstationen där dom reserverade biljetter till sig själva för att kunna åka hem.
Då gick jag och mattias o hämtade min bil, jag tog chansen att köra men jag kände mig nykter och hade väntat ett bra tag, det var ju i alla fall min bil. Sen sa vi hej då till grabbarna och tackade så mkt för kvällen och for mot våra hem igen, i mattias fall skövde och mitt mariestad.
Innan vi kunde se hemmen så ringde min syster och sa att jag skulle hämta en jacka till henne på svea i götebrog! Hallå! FATTAR NI! Jag har varit och kört bil inne i centrala fukkin göteborg, avenyn you name it :P
Haha. Fixade jackan till en sur syrra i alla fall, köppte även ett par vantar och lite strumpor på H&M till mig själv.
Sen åkte vi hemmot. Mattias var trött så han somnade såklart , jag njöt mest av att köra i skymningen. Helt underbart är det.

Tack igen Johan för en underbar fest! Kommer aldig att glömma den och jag hoppas att det kommer mer helt sjuka sånna fester Mannen!

bilder finns på http://sk0glund.bilddagboken.se

1.a Läxan på ett bra tag och bio snart ?

Hey!
Nu har jag gjort klart min 1.a Läxa sen jag tog studenten om man bortser från alla prov man var tvungen att klara i lumpen för att få skjuta :)
Det var i Engelska B i alla fall och jag skulle skriva en presentation om mig själv, så den var inte så himmla svår att göra faktiskt. Jag har även läst lite Historia men den är mycket mer friare för att jag ska bra läsa in mig på ett antal sidor och när jag tycker att jag kan dom så ska jag bara boka prov.

I Fredags så strulade massa saker med att få dricka till hunn i tid men det kanske var lika bra ? för hon hade det inte kul i lidköping om vad jag har förstått och jag hade ju ingen stans att sova så jag kunde inte dra dit och rocka med henne, men vi sa att vi skulle ta det nästa helg eftersom denna helgen som kommer så var det begravning som hon skulle på om jag inte minns helt fel, och jag ska till varberg och kolla på face 84, fira min pulare och festa massor.
Så jag åkte till anton på fredagen istället och Niclas var hos anton. Han ville att jag skulle köra hem han och hans dator, det gick jag med på. Jag drog även i mig lite lustgas ^^ det är heftiga saker det där. www.whipcream.se
På lördagen så var det meningen att jag och niclas skulle till skara först men eftersom niclas inte ville det visade det sig så sket vi i det. Jag hade chansen att få gå på Moneuybrother gratis med världens bästa ida som också gick åt skogen pga en dumm bror som inte kan klara sig själv :/
Efter många om och med, snack om vart vi skulle vara och prat med folk på mobilen så drog vi till Hagge och kollade på Spanien - Sverige till 1.a Halvlek eftersom att det gick SÅ himmla jävla bra för det svenska laget så sprang Niclas och jag hem till mig. Där fixade vi mitt legg och drog in på statt.
Lite kul var det där i alla fall, men jag har ju inte pengar det kommer ju nu på fredag! WOHO

Snart är det den 25:e då är det lön och bio efter det ? hoppas jag i alla fall

42 dagar kvar tills jag får min alldeles egna nyckel till min 1.a lägenhet ! :D

14/11

Idag är det den 14 och en hel del saker händer.
Just som jag skriver detta så har min syster uppkörning, jag hoppas verkligen att hon klarar det för världens bästa julia förtjänar det <3
Sitter nu och väntar på¨att hon skall komma hem så att hon kan köra mig till komvux. VÄNTA DET RINGER!
haha underbart, då har julia klarat körkortet fick jag reda på :) men hon var på väg till skolan så hon får vänta på att köra själv. Jo jag ska ju till komvux idag och imorgon för att snacka om uplägget till Historia A och Engelska B. Riktigt taggat på att läsa nu alltså. Kan det inte bli den 23:e ? då får jag min lön och den 24:e bär det av till johan skoglund på feting fest. Den bästa nyheten i världen är ju i alla fall att jag kommer att komma bort från mor min och har fixat en egen lya! En etta på Herik Karls Gata. 13 :D:D:D

Rackarns hinner inte skriva mer nu måste iväg men uppdaterar senare idag.

Robin är gulli gull!

Hejsan!

Helgen har varit helt galet sjukt kul (:
Förutom fredagen som börjades med bensinstopp när jag var påväg hem från jöbbet men det löste sig som tur var.

Mattias ringde i fredags och frågade om jag skulle med till min lumparpolare adolfsson på lördagen och fira hans 20 års dag, i en byggdegård med karaoke, öl och bugg. Självklart så tackade jag inte nej till det.
Vaknade runt kl 09.00 och tyckte inte alls att det var kul för jag la mig 04:00 några timmar tidigare, men jag kämpade mig upp och i samma veva ringer Mattias och säger att Johan är lite seg med att ta sig ifrån Varberg till Limmared, i och med detta så kommer dom hem till mig kl 12:30 istället för halv 11 så bara njöt jag och somnade om i min sköna säng. Men i alla fall så käkade jag frulle och gjorde mig i ordning, när jag senare skulle dra ner till systemet visade det sig att dom hade stäng pga att det var en röd dag i söndags! *doh* palla det eller. Hoppas på att johan hadde med sig ett flak så att jag kunde dricka uhl också.
Vilket det visade sig att han hade när dom dök upp punkt och pricka kl 12:30. I Martin "fina" volvo, bagav oss mot årjäng som ligger i värmland 10 min från Norge för att äntligen träffa adolf som är fett efterlänktad. Vi körde lite fel i början men efter ett tag kom vi in på hans bonngård och hälsade glatt och installerade oss i hans lilla stuga på gården.
När man träffar gammla lumparpolare är det omöjligt att inte halka in på roliga minnen ifrån lumpen vilket vi gjorde som bara den, men när det väl var dags att dra till byggdegården var alla laddade och taggade på att dircka och dansa bugg. Det kom jättemånga släktingar till Robin och han var en jävel på Karaoke. Hela kvällen var helt underbar, längtar tills johan ska ha sin stora fest i Varberg!!! Mumma säger jag.
Åkte hem runt 11. Käkate deg i Kristinehamn på Pizza House och nu har jag varit hemma ett tag och varvat ner lite. Kollat på basket och nu kollar jag på efterlyst.

Om det är någon som har den glocalnet reklamlåten som dom sjunger "its to high" tippsa mig då. Måste jobba vidare på att fatta facebook nu men det ska nog lösa sig. Och sorry emma har legat och funderat på det som jag var så mkt imot innan att om man gillar brunetter eller blondiner mest, kom fram till att brunetter med halvlångt//långt går med lite lockar eller helt rakt är nog det jag tycker är finast. jaja nog tjajat om det nu.
Jöbba på köttebullefabriken till veckan och vänta på att tiden ska flyta på så att jag få min lön och köpa kläder och itne vara en fattig jävel längre!

/Martin
fest hos robin

Hello you fool !

Hello you fool I love you!

Hejsan!
Idag känns allt på topp efter en ganska krokig gårdag.
Slutade jobba 21:30 så jag hoppade in i saaben och då började bensinlampan att lysa och då ska det vara strax under 10L kvar enligt manualen som ligger i hanskfacket. Så jag tänker inte så mkt på det och beger mig hem mot kära Mariestad. När jag kommer 1 km innan E3 baren i lugnås så drabbas jag för första gången i mitt liv av ett bensin stopp :D fast det var inte så kul eftersom att all värme dog och jag satt och frös. Ingen kunde komma och hämta mig heller, men tacka gud till alla vänliga männskor som finns, det kom förbi ett par som var ute med hunden och han sa att han hade en dunk i garaget så han gick och hämtade den bara för mig <3 älska sådant eller.
Det var lite kul när man tänker på det i efterhand hur jag rullar på E20 och in mot lugnås, förbi järnvägen och stannar och börjar svära som fan.

Idag ska jag Furir Öller och Furir Fries dra till Furir Adolfsson med Menige Blomgren samt Korpral Skoglund! Fatta vad det kommer att bli kul eller ! Var ju 6 månader senast jag träffade den pecken Adolfsson. Så nu ska jag snart ner till systämet för att köpa mig lite Uhl och sen ska jag upp och vänta på att killarna kommer och hämtar mig :)

Allt känns fan bäst idag, idag är jag odödlig !!!

säg ja >.<

RSS 2.0