Jobbet snart! ?

Ja fy fanken martin, ta dig i kragen nu och gå upp när klockan ringer så slipper du stressa som en jekla idiot eller nött :). Min heta mobil ringde kl 11:00 och så stänger jag av den, sen vaknar jag halv 12 och tänker "äh jag kan lika gärna ligga kvar till 12" vilket jag också gjorde. Nu har jag skrivit brev till sjuka ida så att hon ska bli lite gladare, för halsfluss låter inte kul, måste nog göra ont att äta, svälja dricka så jag lider med henne --´--,--@

Idag är det lucia och jag hoppades på att mina syskon skulle storma in med massa lussekatter och pepperkakor till mig, fast det hände aldrig. Tror att julia bara klampade in i mitt rum för att hon har sin garderob här!
Jag läste världens skämt igår i aftonbladet där dagens fråga var "Visas det för mycket sex i media?" Det var 1 som svarade nej, hon var 24 år! Sen var det 4st över 65 alla tyckte att det var för mycket! Serriöst gammlingar ryck upp er för fan, det är lätt för lite sex i media tänk bara på vad varenda liten kille har i sin dator och sitter och gör desperat med högra handen, och ni motiverar jaa det bir så i massa serier på tv men jag kollar aldrig på dom! hahahah klart att ni gör gubbar menar ni vill väl inte kolla på eran tant med bröst virade runt midjan ? Nej men jag mena rinte att klanka ner på era älskade nu men häng med i vad som händer ist, det ska jag göra när jag blir gammal i alla fall! Min morfar är blind men har dator och kan skriva mail med mig han är 74 och bäst i världen!

Nu ska jag dra ner och äta frukost, posta brevet och sen ska jag till jobbet. Tanka också :)

I better read between the lines

Ja det är nog så att jag får ta och göra det, läsa mellan raderna och inte allt skriftligt som sägs.
Inse att det kanske inte alltid går eller att det är fett kört, men jag ger inte upp det är utmaningen för det är värt att anstränga sig lite.

Nu ska jag närsomhellst till mitt jöbb! Det är kul att jobba, idag är det storstäd som gäller då blir det regnkläder och stövlar och sen spola samt kema hela G2 hallen! Tisdagar och Torsdagar är bäst att jobba tycker jag :) för när man städar är det mer friare, man kan lämna lokalen obevakade och det går snabbare eftersom när jag jobbar på går tiden och då får jag saker gjorda.
Jag känner mig i en postitiv svacka nu. Så säger även mitt horoskåp mig i tidningen idag, vi får se vad det är som blir nice men idag kommer allt gå min väg. Tänk bara vad rätta tankar och en bra låt kan göra!

Nej nu skriker saaben utanför! Jaa jag kommer darling ses senare ikväll kommer hem runt 22:07

Jo väntar på när jag kan bjuda dig på bio fortfarande ;)

Utgång idag

Hey!

Jag har 0 respekt för datakillar nu alltså, mariestads bästa dataaffärs ägare var här igår och skulle fixa våran router och skit som hade varit på lagning, när jag kommer hem så ligger det en lapp på mitt skrivbord med nätverksnyckel och skit. När jag skriver in koden för att kunna dra ut på internet så funkar det inte, sen blir jag väckt v mikael på morgonen som gapar att jag har ändrat massa saker i routern vilket jag inte har. Snacka om att det ska bli gött att flytta om 24 dagar eller, ha på datorn när fan jag vill utan att någon stänger av den, dricka öl när jag vill utan att mamma cepar. Orgamsvarning på den alltså

Idag har jag varit  på systemet i mariestad och köppt god öl åt mig och min gode vänn. Efter jag hade gjort det så ringde min andra gode vänn och undrade om jag kunde köpa lite åt han med eftersom att han inte skulle hinna, så jhag gick in på www.systembolaget.se och kollade upp när systemet i töreboda stänger eftersom jag inte vill dra in 2 gånger i mariestads lilla butik med samma kärring i kassan som kommer att neka mig att köpa. 14:00 stod det i alla fall, niclas och jag tog saaben till töreboda och när vi kommer dit så står det på dörren att dom stänger 13:00 ! Palla det eller ? Knappast, det har löst sig nu i alla fall.
Statt ikväll med niclas, mamma festar i skara och julia lånar min bil! tjoo

29 dagar, 0 timmar, 58 minuter och 56 sekunder

Inte allt för långt kvar tills jag flyttar hemmifrån då (: och bara 15 arbetsdagar kvar till lön! Men jag vet att jag nästan precis har fått min men det är ju lika bra att längta så kan jag spara till den ikea rundan som jag ska till.

I Lördags var det fest med hunn som gällde, tur att jag har henne för hon är bäst i världen. Grym på att festa också. Vi var på förfest hos eric i Mariestad först sen åkte vi och festade med ett gäng i töreboda som rikard kännde, det blev lyckat där eftersom jag träffade Erik som jag gjorde armens sommarkurs på T2 2004 med.
För övrigt så kommer jag att börja jobba natt om någon vecka antar jag och det är mer betalt sen är jag alltid lika seg på måndagar, det har jag ingen aning om varför. Kanske att det är att jag är vaken till 03.00 men då får jag ju skylla mig själv!

Nu ska jag fixa till mig en sån där megagod frulle och efter det ska jag städa rummet så mycket jag kan tills klockan är 12:50 för då måste jag rulla från Mariestad, innan det måste jag tanka också (:

RSS 2.0