Stackars lilla fröken. Är detta ett skämt ?

Läste denna artikeln nyss:
http://www.aftonbladet.se/foraldrar/article1834785.ab

Den utspelar sig på en förskola i Gällvare där nu rektorn för skolan har beslutat att man inte får ta på sina barn randiga/flimmrande kläder. För att en i personalen lider av migrän och kan få anfall så fort han/hon ser randiga tröjjer eller så att säga flimmrande kläder. Enligt rektorn så har den som det gäller talat med förädrarna och tydligen så har dom gått med på att om hon/han skulle få ett anfall så är det okey att byta tröjja på ungarna.

hallå!?
Vart är vi på väg igentligen? Vist arbetsgivaren skall ju fixa så att den anställde klarar av sina problem men om man nu har migrän diagnosen och vet om att man inte mår bra av randiga kläder varför inte söka ett annat jobb istället för att driva på att inte föräldrarna får klä sina barn som barnen vill bli klädda.
Det kommer ju bara sluta med att alla barnen ska likna varandra för att inte denna personen i fråga ska få sina anfall. Då kan vi ju lika gärna skaffa skoluniform till alla förskolebarn så slipper vi det problemet. Men det har vi inte idag och då får helt enkelt man anpassa sig till alla andra förskolor som gäller. Hörde även på radion förut att det är några föräldrar som inte vill finna sig i detta, håller helt med dom. Om man nu kan sätta som regel att inga randiga tröjor gäller för att EN. EN enda person inte kan hantera det, då borde du slopa regeln om EN ENDA förälder tycker att det verkar absurt.

Nej bevara barnen deras frithet att klä sig som dom vill under hela deras liv! Länge leve det civila livet

- 12 Houers and counting

Bedömt 11 timmar och 58 min kvar tills jag ska vara instämplad och färdig att arbeta imorgon.
Just nu sitter hagge i min soffa och kollade precis på playboy chanel. Det är fan inte lätt i alla lägen så jag förstår han.
Det funkar nästan inte att dra hem fölk till mig för det blir bara stökigt och konstigt överallt. Jag kanske behöver mig ena kvenna som gör att jag måste göra allt detta. Det vore ju nice men en tjej som jag kan pyssla med hennes händer och pussa henne tills hon inte tycker att det är normalt längre och pilla henne i håret ^^

Jaja. Tänkte bara säga att jag har dratt upp min blogg på blogportalen.se så jag ska väl försöka och se vad som händer om man är mycket seriös i omvärlden, kanske jag blir känd bloggare och känar massor med pengar för att skriva massor med skit om folk. Som alex på aftonbladet, palla sånnt eller han har verkligen ingen gräns någonstans tycker jag. Visst mycket han gör är roligt men ibland alex får du fan snäppa upp dig och inte vara så jävla katig och P12.
Kommer blogga om mer nationella saker än att jag hittade ludd i min navel varje dag för det kanske är intressant, visst kommer mina vardagliga inlägg om vad jag har gjort finnas kvar men vi märker och ser hur mycket jag orkar lägga ner kraft och tid på denna bloggen.

Och på tal om tid så har jag en utmaning till alla er vilsna själar därute som inte har ett liv utan datorn..
in på länken under mig och klå mitt rekord på att skriva alfabetet på tid! (se bifogad bild)

http://www.addictinggames.com/fingerfrenzy.html


Early SHIT! or Night?

Shenaare!

Idag är bara en tidsfördrivande dag har jag märkt. Det hela kanske började redan igår när jag först var tvungen att köpa hårspray och lite andra förnödenheter till mitt lilla liv i Mariestad.
Jag gick till Hagge i alla fall runt 15:00 för han skulle med till staden, men blev hängades där i 3 timmar eller något innan vi kom iväg till stan, sen blev det hem till Hagge igen för att kolla på filmen Harispray med Travolta som är en skön lirare i kvinnoroll numera.
Halv åtta gick jag hem för att se om jag kunde få hjälp med min bil, men det gick inte för personen i fråga kunde inte hjälpa mig :( Så jag drog till åkes istället och där dräffade jag cecilia som hyrde en halvbra film eftesom jag kunde förutse vad som skulle hända i den hela tiden.
Hon gick hem runt 23:00 och då ringde jag Hagge igen och frågade om jag kunde komma över vilket jag kunde men jag drog med mig Eric också, vi kollade på världens kanske sämsta film ? Cuijo eller vad den hette ( en cp rabies smittad hund som äter människor från 1978 eller något)

Känner att detta inlägget bara blir flummigt så att rätta till detta nu..

Efter Hagge drog jag och eric hem till mig och smällde upp hans burk och började lana, men efter några timmar kom vi fram till att det var roligare att ta kort och göra om dom i photoshop! Det satt vi och pysslade med till k05:30 ca.. Vi hade roliga frisyrer också. Nu måste jag städa... igen...

image15


Monday (=

God morgon allesammans, Martin Öller här  igen.
Neeej detta är ju verkligen inget radioprogram och inte för att det är morgon just nu heller, snarare lunch i min mening. Men såhär kan det gå om man är vaken och kollar på film med mattias för länge på nättena Resident Evil : Extinction samt Rescue Dawn. Båda passade mitt film sinne mycket bra får jag säga.

Eftersom min saabs bensinpump förmodligen har gått sönder så är jag inte på jobbet idag, och igentligen så har det inte med det att göra alls för igentligen skulle jag ha åkt till Säfsen med emma idag med just min saab men när jag kom hem från jöbbet i söndags så pajjade bilen precis när jag rullade in på min gata. Tur i oturen kanske? Hade ju lika gärna kunnat hamna ute på E20 någonstans mellan Mariestad och Skara :/

Idag ska jag Damsuga och våttorka min lägenhet, samt att jag ska gå på stan och kika lite, blir nog så att jag drar till musikaffärn och köper mig en ny e-sträng. Annars på kvällen så ska jag försöka dra hit Cecilia så hon kan lära mig lite matte (A) 
Nu blir det mamma mackor med nutella på (skit onyttigt men gott som få)

Haj!

Mariestads EXPORT

Hey.

Inte fan tänker jag sitta ner här nu och blogga om allt som jag har varit med om sen jag bloggade senast.
Jag kan hålla med om att jag har varit jävligt slö på den fronten men nu ska jag väl ge det ett nytt försök eftersom jag har en kamera kan jag uppdatera med massa spännande bilder och nyheter/ funderingar som jag funular på.

Niclas ligger i min soffa nu. Han påstår att han är matförgiftad men jag tror att han bara snackar skit, jag tror mer på att det heter bakis.  Själv sitter jag framför skärmen omringad av massor med ölburkar och en  svullnad ovan mitt högra öga. Jag lyckades att inte bli förbannad på duschen men när jag skulle duscha förut så startade jag vattnet och sen skulle jag sätta upp handtaget i hålleren så man slipper hålla i duschgreppet hela tiden (ni fattar) . Trodde att jag satte dit den ordentligt men i sekunden efter så flyger den därifrån av vattentrycket och skvätter ner hela toan, för att slutligen landa på mitt högeröga! Jipppie..

Nu ska jag städa min lägenhet och efter det så ska jag se över min ekonomi om jag har råd med en bakis deg. Niclas skulle uppskatta det.

Bilder på min lägenhet BBQ!

     

RSS 2.0