Stackars lilla fröken. Är detta ett skämt ?

Läste denna artikeln nyss:
http://www.aftonbladet.se/foraldrar/article1834785.ab

Den utspelar sig på en förskola i Gällvare där nu rektorn för skolan har beslutat att man inte får ta på sina barn randiga/flimmrande kläder. För att en i personalen lider av migrän och kan få anfall så fort han/hon ser randiga tröjjer eller så att säga flimmrande kläder. Enligt rektorn så har den som det gäller talat med förädrarna och tydligen så har dom gått med på att om hon/han skulle få ett anfall så är det okey att byta tröjja på ungarna.

hallå!?
Vart är vi på väg igentligen? Vist arbetsgivaren skall ju fixa så att den anställde klarar av sina problem men om man nu har migrän diagnosen och vet om att man inte mår bra av randiga kläder varför inte söka ett annat jobb istället för att driva på att inte föräldrarna får klä sina barn som barnen vill bli klädda.
Det kommer ju bara sluta med att alla barnen ska likna varandra för att inte denna personen i fråga ska få sina anfall. Då kan vi ju lika gärna skaffa skoluniform till alla förskolebarn så slipper vi det problemet. Men det har vi inte idag och då får helt enkelt man anpassa sig till alla andra förskolor som gäller. Hörde även på radion förut att det är några föräldrar som inte vill finna sig i detta, håller helt med dom. Om man nu kan sätta som regel att inga randiga tröjor gäller för att EN. EN enda person inte kan hantera det, då borde du slopa regeln om EN ENDA förälder tycker att det verkar absurt.

Nej bevara barnen deras frithet att klä sig som dom vill under hela deras liv! Länge leve det civila livet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0